Duelighedsbevis i Motorpasning

Motorpasning

Duelighedsbevis – intensivt kursus

Dette kursus henvender sig til alle som vil vide mere om hvad der foregår i et skibs dieselmotor.

Du vil efter kurset være bekendt med alle dieselmotorens funktioner, og ord som brændstofsystem, ferskvandskøling, startluftsystem og smøreolietryk vil ikke mere være ubekendte udtryk for dig.

Du vil også kunne vedligeholde og efterse dieselmotorer samt kunne fejlfinde de mest elementære ting ved dieselmotorer.

Kurset afvikles over en forlænget weekend og der kan afsluttes med Duelighedsprøven i motorpasning,

Duelighedsprøven i motorpasning er forudsætningen for at kunne få udstedt Sønæringsbevis i duelighedsbevis i motorpasning for fritidssejlere, og er krævet når du ønsker at sejle med både over 15 m, med motor over 100 kw.

Har man erhvervet tilstrækkelig sejltid i erhvervsfartøjer, kan man få udstedet Duelighedsbevis i motorpasning for handelsskibe.

Da kurset afvikles som intensivt kursus forventes det at Lærebogen ”Motorlære til duelighedsprøve i motorpasning”, er gennemlæst inden kurset

Kommende kurser

Nye datoer kommer snart.

Kan jeg overnatte i Svendborg?

For de deltagere, der gerne vil overnatte i Svendborg, kan vi tilbyde overnatning på vores to sejlbåde. Vi har to 41 fods Beneteau sejlbåde. Der er 4 kahytter med lukket dør, varme og toilet på hver båd. Bådene ligger ved Maritimt Centers bro ved Ærøfærgen. Ellers deler vi gård med Hotel Ærø.

Øvrige sejlerkurser

Drømmer du om langfart?

Sammen med jordomsejleren, foredragsholder og filosof Joakim Quistorff-Refn har vi udviklet et praktisk kursus, der ruster dig til langfart. 

Du får tre døgn til havs på det tredobbelte jordomsejlerskib
S/Y Nerthus og masser af værdifuld viden og erfaringer til dit togt
.