Duelighedsbevis i Motorpasning

Motorpasning

Duelighedsbevis – intensivt kursus

Vil du vide mere om hvad der foregår i et skibs dieselmotor? Er du parat til at få olie på hænderne og kunne de væsentligste dele af din motors vedligehold?

På Duelighedskursus i Motorpasning bliver du bekendt med alle dieselmotorens funktioner, og ord som brændstofsystem, ferskvandskøling, startluftsystem og smøreolietryk vil ikke mere være ubekendte udtryk for dig.

Du får en grundig indføring til at kunne vedligeholde og efterse dieselmotorer samt kunne fejlfinde de mest elementære ting ved dieselmotorer.

Kurset afvikles over en forlænget weekend og der afsluttes med Duelighedsprøven i motorpasning,

Kommende kurser

Duelighdskursus i Motorpasning. 

Tid: Fredag 20. september til søndag 22. september 2024.  (Fredag 16-20, lørdag 9-16.30, søndag 9-16.30). Online intro til kurset afholdes onsdag 11. september, kl. 19.00-21.00

Sted: Kurset afholdes i den skønne skipperby Marstal på Ærø i og foregår på den gamle Motorfabrikken Marstal. Der vil være mulighed for overnatning i nærliggende hotel, campingplads eller ombord.

Pris: 4.375 Kr, incl moms. Eksklusiv materialer, eksamensgebyr til Dansk Sejlunion, overnatning og forplejning. Max 10 kursister.

Øvrige sejlerkurser

Drømmer du om langfart?

Sammen med jordomsejleren, foredragsholder og filosof Joakim Quistorff-Refn har vi udviklet et praktisk kursus, der ruster dig til langfart. 

Du får tre døgn til havs på det tredobbelte jordomsejlerskib
S/Y Nerthus og masser af værdifuld viden og erfaringer til dit togt
.