Logo Ship O´høj Sejlerejser

De Dansk Vestindiske Øer

Eksotiske sejlerrejser i Caribien

Caribien er og bliver sejlernes paradis, – der er altid vind, sol og varme, havskildpadder, flyvefisk, pelikaner og delfiner, – smukke ankerbugte og et azurblåt hav.

En hel speciel oplevelse er det at dykke mellem koralrevene, hvor der udspiller sig et utroligt liv med en mangfoldighed af eksotiske fisk, farvestrålende koraller og med lidt held en gigantisk rokke eller et par barracudaer på patrulje, – alt sammen tilgængeligt med et par dykkerbriller og en snorkel.

Vi skal besøge de Dansk vestindiske Øer og gense Danmarks tabte paradis, – en dejlig havtur til Sct. Croix med byerne Christianssted og Frederikssted, sukkermøllerne og de andre levn fra danskertiden.

Vi sejler til Sct. Thomas og Charlotte Amalie, som var Danmarks næststørste by i begyndelsen af sidste århundrede. Inden vi forlader US Virgin Islands og sejler til Tortola i British Virgin Islands skal vi se Sct. John, – den smukkeste af alle øerne.

Området omkring Tortola er kendt for sine mange smukke ankerpladser og småøer og navne som Dead Mans Chest, Jolly Roger og Treasure Island vidner om en dramatisk fortid.

Bådene

Vi skal sejle i to 40 fods katamaraner, – der er fire kahytter, to toiletter med bad. Der er køl og frys på bådene samt sengelinned og snorkeludstyr til alle.

Togtet er tilrettelagt, så vi både oplever det smukke caribiske øhav med uspoleret natur, de øde palmestrande og dykkerturene omkring de farvestrålende koralrev. Der bliver masser af tid til at nyde solen og vandet, blive solbrændte og komponere spændende drinks til solnedgangen. Der er grill monteret på bådene, så vi ser frem til nogle vidunderlige aftener med god mad og hyggeligt samvær ombord.

Hvornår rejser vi?

Få overblik over planlagte sejlerrejser med Ship O´høj eksotiske sejlerrejser.