Logo Ship O´høj Sejlerejser

Canal de Medi

Kanal sejlads i Sydfrankrig

Flodrejserne på Canal de Medi i Sydfrankrig bliver nu også en del af programmet. Vi glæder os til at prøve turen af på vores research tur her i juni 2022.

Vi forventer, at vi efter turen, kender området og kan læse franske menu kort samt erhverve os et indgående kendskab til de franske vine.

De franske floder

Vi har som den første destination valgt at sejle på Canal de Medi mellem Toulouse og Montpellier. Kanalen ligger i Sydfrankrig og har forbindelse fra Middelhavet helt ud til Atlanterhavet.

Det er vældig fint, at vi den ene af de to uger kan starte i Toulouse og sejle hele vejen til Montpellier, medens den anden gruppe kan tage turen tilbage. Der bliver også mulighed for at leje cykler for dem, der gerne vil tage en lille tur på land, der er for øvrigt heller ingen bakker langs med kanalen.

Der er hyggelige landsbyer med gode franske restauranter spændende markeder, smukke og frodige dale med vinmarker, som rummer nogle af de bedste franske vine. Vi kan naturligvis ikke nå at sejle hele vejen på en uge, men vi er blevet anbefalet dette område som et af de skønneste steder for kanal sejlads.

Hvis du er interesseret, er du meget velkommen til at ringe eller sende en mail, så kan vi fortælle mere om selve turen, båden vi skal sejle i, fly informationer, priser etc.

Som sagt tager vi på en research tur her i juni, så vi glæder os til at kunne fortælle meget mere om turen, når vi kommer hjem.

 

Priser

Prisen inkluderer

Flyrejse, transfers, ophold på bådene, leje af båd og udstyr, lufthavnsskatter, bådforsikring samt bidrag til Rejsegarantifonden.

Ikke inkluderet

Afbestillingsforsikring, sygdoms- og hjemtransportforsikring, Sygesikringens gule kort dækker også Grækenland.

 

Eventuelle stigninger i lufthavnsskatter

Bemærk at disse afgifter ofte ændres af flyselskaberne og er derfor med forbehold for ændringer indtil billetten er udstedt.

Vi er registreret i Rejsegarantifonden nr. 1456

Hvornår rejser vi?

Få overblik over planlagte sejlerrejser med Ship O´høj eksotiske sejlerrejser.