Dato: 5. november 2021

Nyt skipperpar

Svendborg Sejlerskole og Ship O’Høj Sejlerrejser søger nyt skipperpar

Vi har nu i mere end 25 år haft en overmåde rig tilværelse i samvær med de mange gæster på sejlerskolens kurser i Svendborg og de fantastiske oplevelser, vi har delt med vore sejlergæster på utallige sejlerrejser rundt omkring i verden.

Vi har fra næste sejlsæson besluttet, at vi i vores spirende alderdom vil overlade en del af kursusaktiviteterne til nye kræfter.

Vi forestiller os et par, som efter en rimelig oplæring, kan tage det fulde ansvar for både undervisning og sejlads i de to 41 fods sejlbåde.

Vi har endvidere været kendte for at servere solid og veltillavet mad som nyttigt supplement til det aktive liv til søs.

Også den del af aktiviteterne omkring sejlerskolens liv forventer vi varetaget af de nye skippere, omend mere moderne omskrivninger af kostplaner kunne være velkomne.

Der kunne være tale om stort set fuld beskæftigelse fra april til september, idet kapaciteten på kursusaktiviteter kan udvides med flere ugers sejlads i forhold til vore normale aktiviteter. Der har samtidig været større efterspørgsel efter ledige pladser, end vi har kunnet tilfredsstille.

Efter det første år som medhjælpere håber vi naturligvis, at vi efterhånden kan afhænde sejlerskolen og rejsebureauet til engagerede yngre mennesker, som vil se det som en spændende udfordring at udvikle og videreføre sejlerskolen til glæde for de mange interesserede fritidssejlere.

En af forudsætningerne for det frie og privilegerede liv, vi har haft med Svendborg Sejlerskole, har i høj grad været, at vi som par i perioder har kunnet koncentrere os fuldt om sejlerskolens aktiviteter, og i andre perioder har kunnet nyde friheden og de mange eksotiske oplevelser, vi har haft sammen i vores lille rejsebureau Ship O´høj Sejlerrejser.

Vi håber, der stadig er mange, som endnu bærer den gamle drøm om ”sømandens frie liv”, og vi ser frem til et stærkt samarbejde i et muntert fællesskab.

Interesserede er naturligvis velkomne til at ringe på telefon 23602597 eller sende mail: Niels@svendborg-sejlerskole.dk

Med venlig hilsen
Ann og Niels