Nyheder/Referencer/links

LIVET I SVENDBORG
nyTrods det kolde forår, har vi allerede gennemført kurser og sejladser fra midt i marts måned.
Det ser fint ud med tilmeldinger til den kommende sæson, så vi er ikke i tvivl om, at oplevelserne ved at komme ud at sejle sammen med al navigation, søvejsregler og sikkerhed til søs, stadig er attraktivt.
Vi har kurser til Duelighedsprøven indtil efteråret. Der er kursus til Yachtskipper af Tredie Grad i september og vi forsøger at samle deltagere til Yachtskipper af Første Grad til et kursus i efteråret. Vær venlig at sende os en besked, hvis du er interesseret.
Søfartsstyrelsen har sendt ny bekendtgørelse om speedbådsprøver for at stramme lidt op omkring indholdet til prøven og de mere eller mindre lemfældige kurser, der udbydes.
Vi har fra begyndelsen fastholdt, at vi ikke ville tage ansvar for at sende vore deltagere på havet uden de mest basale kundskaber, f.eks. kendskab til søkortets indhold, sømærker m.v. Det betyder, at vi stadig bruger en weekend på kurset og føler, at vore gæster er rustet til at sejle i kystnære farvande

Fra “De varme lande”
Vi har som sædvanligt tilbragt januar og februar måned blandt de caribiske øer, dels på De dansk Vestindiske Øer samt en rejse omkring Sct. Martin, Sct. Kitts og Nevis.
Det har især været en fin oplevelse at besøge Sct Kitts og Nevis. Øerne får sjældent besøg og er således mere oprindelig caribiske end de mere kendte og turistede øer.
Ankerpladserne er dog ofte urolige med deres placering ud mod åbent hav, så vi måtte igen sande, at Virgin Islands, med de mange beskyttede bugter, stadig indtager pladsen, som det bedste sejlområde Caribien.

På alle udlandsture er man naturligvis altid velkomne til selv at finde billigere flyrejser, så kan man spare den difference, der kan være fra vores pris på flybilletter, til den I selv kan købe. Husk at indregne fly til hele destinationen, udgifter til transfer og evt. hotel overnatninger.
Fra i år, kan I nu også være dækket af vores medlemskab af Rejsegarantifonden for den del af rejsen, vi er ansvarlige for. Medlem af Rejsegarantifonden 1456.

Dansk Vestindiske øer og British Virgin Islands
Det er bestemt ikke kun vore overtalelsesevner, der har bragt os og de mange sejlergæster til disse vidunderlige øer i mere end 20 år til en lang række herlige sejlerferier.
Tortola, og de mange øer omkring, har alle elementer for en fantastisk sejlerferie,- de beskyttede ankerbugter, de vidunderlige badestrande, et festligt møde med de lokale, ingen kriminalitet, gode restauranter og fristende strandbarer. Alt dette kombineret med mødet med dansk kolonihistorie med bådene placeret i centrum af Kristiansted på Sct. Croix og Charlotte Amalie på Sct. Thomas.
Der er ledige pladser på 2 rejser i januar og februar 2017.

Mod fjerne kyster Fransk Polynesien
Vi kan nu begynde at glæde os til en fantastisk sørejse i Fransk Polynesien her i efteråret.
Der er deltagere på to ture fra oktober.
Vi har hidtil kunnet arrangere disse rejser hvert andet år, så mon ikke vi kan tilbyde denne drømmerejse igen i 2018.

To rejser i oktober og november 2016
Første rejse: 6. – 30. oktober 2016/ingen ledige pladser
Anden rejse: 20. oktober – 13. november 2016/ingen ledige pladser

Det Græske Øhav
Vi har desværre måttet aflyse turen til Det Græske Øhav i år.
Efter at Apollo aflyste flyene om lørdagen, har vi ikke kunnet flytte de lejede både fra lørdag til mandag.
Vi har imidlertid planer om at tage en tur til Corsika og Sardinien her i eftersommeren. Vi håber, det kunne blive et nyt og spændende område at sejle i næste år.

PS. Vi har tilladt os at sende denne meddelelse uden opfordring. Ønsker du ikke at modtage vore nyhedsbreve i fremtiden besvar venligst e-mailen og skriv nej tak i emne/subject – feltet.

Med venlig hilsen
Ann og Niels

Gamle nyhedsbreve:
Nyhedsbrev Forår-1 2015
Nyhedsbrev Efterår-1 2014
Nyhedsbrev Forår-1 2014
Sejl- og kursusplan 2015

Referencer/Links:
www.seatravel.dk
Sejlerferie
Flodbådsferie