Mod fjerne kyster i Fransk Polynesien 2020

skibohøj

En sømand går i land i Polynesien

En sømand går i land i Polynesien

Selskabsøerne Bora Bora, Raiatera, Tahaa og Huahine
Efter en række vidunderlig rejser, første gang i 1998, kan vi igen præsentere denne drømmerejse til Stillehavet.

Vi har tilrettelagt denne enestående rejse – dels som sejlerferie med to uger på bådene og efterfølgende en uge indkvarteret på hotel eller pension efter eget valg på Tahiti eller Moorea.

Vi har skønnet, at to ugers ophold derude er for kort tid i forhold til den lange flyvetur. Med endnu en uge på land på egen hånd, håber vi, at dette arrangement kan blive den optimale ferieoplevelse for vore gæster.

Flyrejsen mod Stillehavet
Efter en lang flyverejse, København – Paris – Los Angelos – Tahiti, bliver vi budt velkommen i lufthavnen i Papeete med musik og smukke sirener med blomsterkranse i håret.
Efter en nats søvn i Papeete på Tahiti, har vi endnu en lille times rejse med lokalfly til Raiatera, hvor vi igen kan pynte os med friske blomsterkranse og glæde os til de næste to uger ombord – tæt på Paradis og langt fra naboen.

Bådene – En 38 fods samt 41 fods katamaran
Vi har lejet to store luksuskatamaraner med 4 gæstekahytter. Vi har haft samme type både før og de fungerer helt optimalt. Der er en stor salon med udsigt over alle herlighederne og et overdækket cockpit med plads til hele gruppen ved selskabelige lejligheder.
Vi regner med 6 gæster på hver båd, hvor der er egen kahyt til par såvel som enlige.

Raiatera og Tahaa
Raiatera og Tahaa ligger tæt på hinanden omkring 90 sømil fra Tahiti.

Vi befinder os på 16 grader syd for ækvator og omkring 150 grader vestlig længde i det enorme Stillehav. Alene Fransk Polynesien dækker et område på størrelse med Europa.
Klimaet er tropisk, der er 30 graders varme året rundt med regntid fra december til april, hvor der også kan være risiko for orkaner.

Derfor har vi valgt, at vi skal rejse i oktober måned, hvor det er trygt at sejle med bådene, solen skinner og vandtemperaturen 27 grader.

Basen ligger smukt placeret på Raiatera, som er hovedøen for de 5 omkringliggende øer. Øen modtog Kaptajn Cook i 1749 på hans første rejse i Sydhavet og der er stadig velbevarede fortids minder på øen, som vidner om en dramatisk fortid.

polynesien-ikke permit base RaiateraSamtidig er øen centrum for handel, skibsværfter og gartnerier med utallige eksotiske blomster, krydderier og fremmedartede frugter og grønsager.

På Tahaa møder vi perlefiskerne, hvor især frembringelsen af de sjældne sorte naturperler, er specielt for øen.

Der er duft af vanilje omkring hele øen fra de mange gartnerier og her findes en fantastisk botanisk have med planter og blomster, som ikke gror andre steder i verden.

Vi har fornøjelsen af at besøge en dansk vaniljefarmer, der har slået sig ned derude med sin Tahaa familie. Dem glæder vi os til at besøge igen.

Befolkningen er venlig og imødekommende, – alle kan synge og danse og musikken er iørefaldende med ukulele, guitar og trommer.

Smukke piger fra TahitiJeres fremtidige skipper vil hjertens gerne underholde med Tahiti ukulele, når de lokale ikke optræder.

Bora Bora
Fra Tahaa sejler vi ud i Stillehavet de 25 sømil mod Bora Bora. Når vi sejler ind mellem revene, befinder vi os i verdens smukkeste lagune. Vandet skifter i klare linjer mellem tindrende blåt, turkis til alle grønne nuancer.

Se blot korallerneMed snorkel og dykkerbriller venter der sig en fantastisk verden under vandet med eksotiske fisk og farverige koraller, kæmpe rokker som majestætisk glider forbi under os. Der er enorme muslinger, søpindsvin og sære væsener, vi aldrig har hørt om.

Vi kan opleve delfinerne om morgenen ved indgangen til lagunen og den helt store oplevelse er mødet med de kæmpe store djævlerokker, som tager ind i lagunerne på såkaldte renselsespladser. De kan have et vingefang på 6 meter.

De tager imod besøg hver morgen på østsiden af Bora Bora og kan betragtes med normalt snorkeludstyr.

Der er eksklusive hoteller på land og nogle af verdens berømtheder færdes hjemmevant på øen.En speciel stor oplevelse er at tage ind og spise på Bloody Mary, – den mest kendte og højest estimerede restaurant i Fransk Polynesien.

Hotel på Bora-Bora

Hotel på Bora-Bora

Turbeskrivelse- dag for dag Klik her

???????????????????????????????
Huahine

Den næste sørejse går mod Huahine, – et af rejsens absolutte højdepunkter.
Huahine har en vidunderlig lagune beskyttet af det enorme og helt uspolerede koralrev.Det lykkedes os igen at møde en stor gruppe hvaler lige udenfor revet, hvor søen var helt rolig, så de store dyr rigtig kunne betragtes.

Øen har ganske få turister og en stor del af befolkningen lever, som man altid har gjort i Polynesien.

Husene er ofte uden vinduer, der er ingen døre mellem rummene, maden fanges i lagunen, kokosnødderne falder ned fra himlen.

Øen rummer samtidig et fortrinligt og velassorteret fransk supermarked, kassedamer, bankdirektører og mænd, der kan håndtere gravemaskiner. Sådan er det polynesiske samfund – en blanding af det oprindelige og globaliserede samfund, – tilsyneladende uproblematisk.

Også her er livet helt spektakulært under vandet.Vi kan placere bådene lige over koralhaverne og de farvestrålende fisk, eller lave ekspeditioner langs de endeløse koralrev, som beskytter de fredfyldte laguner.

I strandkanten på Tahiti og Moorea
Den sidste uge af opholdet tilbringes på hotel eller pension på Tahiti eller Moorea.
Vi kan præsentere et udvalg af forskellige muligheder for overnatning fra imponerende luksus hoteller til mere beskedne og intime pensioner og småhoteller. Alt efter eget ønske og valg kan vores rejsebureau, sammen med deres agenter derude, sørge for formidlingen af værelser i denne sidste uge af opholdet derude.

tahiti

Vi fandt et rigtig fint hotel/pensionat på Moorea i okt. 2008. Der er 8 -10 bungalows helt nede ved vandet i en vidunderlig have med udsigt til koralrevet. Der er en lang badebro og glimrende muligheder for at snorkle og svømme. Efter at have besøgt Moorea og kigget på mange overnatningssteder, mener vi, at dette ubetinget er det fineste sted på øen.

Det har siden vist sig at de fleste på de næste tre rejser derover, har valg at indlogere sig her i dette paradis. Stedet ejes af Mr. Edmee, som på alle måder bidrager til at hans gæster nyder opholdet.
De er forberedt på, at vi kommer igen her i 2020 og vi forsøger at aftale en god rabat.

Linareva Beach Resort (tryk for Linarevas hjemmeside)
TripAdvisor certificate of Excellence 2011,2012, 2013,2014 & 2015
BP1 Haapiti
98729 Moorea
French Polynesia

PolynesienPris 37.800: med forbehold for prisstigninger

Vore priser inkluderer:
Flyrejse Kastrup – Raiatera
overnatning på udturen i Papeete
transfer fra lufthavnen til Sunsail base
ophold på bådene
leje af båd og udstyr
bådforsikring
bidrag til Rejsegarantifonden
ansvarsrisiko forsikring ifølge EU lov
Prisen inkluderer endvidere transportskat og passagerafgift i Danmark samt ekstern lufthavnsafgift.

Ikke inkluderet:
Afbestillingsforsikring, sygdoms- og hjemtransportforsikring, tilslutning fra provinslufthavn i Danmark.
Rejseudgifter Tahiti – Moorea under hotelophold sidste uge af opholdet Fælleskasse til mad, drikkevarer samt udgifter til immigration etableres ombord. (Normalt 280 Euro for hele perioden).
Vi er registreret i Rejsegarantifonden nr. 1456

Første tur 2020:

15. oktober – 6. november – UDSOLGT
Pris: 37.800 kr. (inkl. flyrejse og ophold på båd). Den sidste uges ophold ikke inkluderet.
Endelig rejseplan følger.
Bådene har 4 rummelige dobbelt kahytter beregnet til par samt eller enkeltpersoner

Anden tur 2020:

28. oktober – 19. november – UDSOLGT
Pris: 37.800 kr. (inkl. flyrejse og ophold på båd). Den sidste uges ophold ikke inkluderet.
Endelig rejseplan følger.
Bådene har 4 rummelige dobbeltkahytter beregnet til par samt eller enkeltpersoner

Fælleskasse til mad, drikkevarer etableres ombord.
(normalt 280 euro for de to uger ombord)