Det Græske Øhav Ioniske Hav fra Lefkas til Ittika 2020

skibohøj

Efter en flyrejse på under 3 timer ankommer vi til Lefkas, en idyllisk og hyggelig græsk by med talrige restauranter, finurlige gader og en livlig havn.

Bådene ligger klar til nye eventyr og allerede næste dag, sætter vi kursen ned mod de utallige øer og idylliske ankerbugter vest for fastlandet i Det Ioniske Hav.

Vi skal sejle i øhavet mellem Lefkas, Keffalonien, Ithaki og Zakynthos. Øerne her er frodige og grønne, som vi sjældent oplever i Det Græske Øhav og det beskyttede farvand rummer alle muligheder for en behagelig sejlads, frisk badevand og smukke ankerbugter med hyggelige græske restauranter på stranden.

SONY DSCVi har valgt området her i det Ioniske hav fordi det er det fineste sejladsområde i Grækenland. Der er tæt mellem øerne og der er sjældent de kraftige vinde, som ofte spolerer sejladsen blandt de sydlige græske øer.

Fra Lefkas kan vi vælge at sejle op mod Korfu, det giver lidt længere distancer og med et besøg på Paxos , har vi oplevet en af de absolut fineste øer i Grækenland.

Vi kan se frem til at opleve Lefkas, en grøn og frodig ø, skilt fra fastlandet med en smal kanal, hvor vi kan passere på østsiden af øen og følge den smukke kyst ned mod det uspolerede Meganesi.

Vi skal besøge Ittika, en gold og bjergfyldt ø, beregnet for geder, men ikke for heste, som fortællingen beretter og samtidig centrum for græsk mytologi og historier om en dramatisk fortid. Øen har stort ser været regeret af alle de store magtimperier, der har været i tidens løb, hvilket naturligvis afspejler sig i øens arkitektur og folkeliv.

IMG_8404 (Small)Vi kan glæde os til de utallige idylliske landsbyer og ankerbugter omkring Kefalonien. En utrolig natur med oliven træer, eukalypsos, blomster, kæmpe skovområder, stejle klipper og huler formet af limsten samt nogle af de fineste strande i Middelhavet.

Grækerne er et dejligt folkefærd at besøge og selv om det er sidst på sæsonen, føler vi os altid velkomne. Der er ikke så mange formaliteter omkring bådene, vi betaler stort set ikke havnepenge, der er altid friske råvarer og så er vejret stadig fint og solrigt på denne tid af året.

R0010210 (Small)Vi skal sejle i en 46 fods Bavaria med 4 store kahytter og 3 badeværelser og en 46 fods Sun Odyssé med 4 store kahytter og 4 badeværelser.

Vi laver de fleste måltider ombord, men skal naturligvis i land og nyde den gode græske mad, hvor selv retzinaen kan smage godt.

Vi er selv med på rejsen og førere af hver sin båd, er gode værtsfolk og omgængelige og uhøjtidelige skippere og vil gerne bidrage til en hyggelig og tryg atmosfære ombord.

IMG_8510 (Small)Prisen inkluderer: Flyrejse, transfers, ophold på bådene, leje af båd og udstyr, lufthavnsskatter, bådforsikring samt bidrag til Rejsegarantifonden.

Ikke inkluderet: Afbestillingsforsikring, sygdoms- og hjemtransportforsikring, Sygesikringens gule kort dækker også Grækenland.

Eventuelle stigninger i lufthavnsskatter.
Bemærk at disse afgifter ofte ændres af flyselskaberne og er derfor med forbehold for ændringer indtil billetten er udstedt.

Vi er registreret i Rejsegarantifonden nr. 1456

Første tur 2020:
31. august – 07. september
Endelig rejseplan følger.
Bådene har 3 og 5 rummelige dobbeltkahytter beregnet til par samt eller enkeltpersoner

Anden tur 2020:
07. – 14. september
pris 11.800 kr.
Endelig rejseplan følger.
Bådene har 3 og 5 rummelige dobbeltkahytter beregnet til par samt eller enkeltpersoner

Tredje tur 2020:
14. – 21. september
pris 11.800 kr.
Endelig rejseplan følger.
Bådene har 5 rummelige dobbeltkahytter beregnet til par samt eller enkeltpersoner