De Dansk Vestindiske Øer 2020

skibohøj

Svendborg Sejlerskole Ship O´høj har nu i 20 år arrangeret sejlerrejser til eksotiske feriemål under varme himmelstrøg og kan se tilbage på en lang række af uforglemmelige oplevelser.
I denne sæson tilbyder vi igen en eksotisk og uforglemmelig sejlerrejse til De Dansk Vestindiske Øer samt de vidunderlige øer omkring Tortola i British Virgin Islands.

Little Harbour- Klar til lobster middag hos Sidnyes restaurant

Caribien er og bliver sejlernes paradis, – der er altid vind, sol og varme, havskildpadder, flyvefisk, pelikaner og delfiner, – smukke ankerbugte og et azurblåt hav.
En hel speciel oplevelse er det at dykke mellem koralrevene, hvor der udspiller sig et utroligt liv med en mangfoldighed af eksotiske fisk, farvestrålende koraller og med lidt held en gigantisk rokke eller et par barracudaer på patrulje, – alt sammen tilgængeligt med et par dykkerbriller og en snorkel.

dagens fangst af mahi mahi

dagens fangst af mahi mahi

Vi skal besøge de Dansk vestindiske Øer og gense Danmarks tabte paradis, – en dejlig havtur til Sct. Croix med byerne Christianssted og Frederikssted, sukkermøllerne og de andre levn fra danskertiden.

Vi sejler til Sct. Thomas og Charlotte Amalie, som var Danmarks næststørste by i begyndelsen af sidste århundrede. Inden vi forlader US Virgin Islands og sejler til Tortola i British Virgin Islands skal vi se Sct. John, – den smukkeste af alle øerne.

Området omkring Tortola er kendt for sine mange smukke ankerpladser og småøer og navne som Dead Mans Chest, Jolly Roger og Treasure Island vidner om en dramatisk fortid.

Til ankers i bugten Christianssted Sct. Croix

Zebrafisk jager franskbød!

Zebrafisk jager franskbød!

IMG_0075

Mod fjerne kyster

Badetur fra bådene Virgin Islands

Badetur fra bådene Virgin Islands

Bådene

Vi skal sejle i to 40 fods katamaraner, – der er fire kahytter, to toiletter med bad. Der er køl og frys på bådene samt sengelinned og snorkeludstyr til alle.

Togtet er tilrettelagt, så vi både oplever det smukke caribiske øhav med uspoleret natur, de øde palmestrande og dykkerturene omkring de farvestrålende koralrev. Der bliver masser af tid til at nyde solen og vandet, blive solbrændte og komponere spændende drinks til solnedgangen. Der er grill monteret på bådene, så vi ser frem til nogle vidunderlige aftener med god mad og hyggeligt samvær ombord.

Første tur 2020 – UDSOLGT
10. – 26. januar
Pris 27.800kr.
Endelig rejseplan følger.
Bådene har 3 rummelige dobbeltkahytter beregnet til par samt eller enkeltpersoner

Anden tur 2020 – Ledige pladser
24. januar – 09. februar
Pris 27.800 kr.
Endelig rejseplan følger.
Bådene har 3 rummelige dobbeltkahytter beregnet til par samt eller enkeltpersoner

Generelle vilkår